Schade meldenKlantenserviceOver onsInloggenVeelgestelde vragen
Groene Verzekering home

Wie zijn wij? Over Groene Verzekering

Onze missie

Groene Verzekering streeft ernaar dat u prettig en snel een keuze kunt maken uit een uitstekend aanbod en daarmee goed en vertrouwd verzekerd bent. Wij onderscheiden ons door voor u de beste keuze te hebben gemaakt. Hier vindt u geen oneindige en lastige keuze aan producten en maatschappijen. Van ieder product selecteerden wij slechts één aanbieder, uitsluitend de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Dat is waar u van op aankunt als u bij ons een verzekering afsluit. Dát is onze missie. En we doen alles om te zorgen dat die missie slaagt!

Wie zijn wij?

Groene Verzekering is een merk van Klap b.v. / United Insurance autoverzekering en richt zich op rechtstreekse verkoop van verzekeringen aan particulieren via internet tegen de scherpst mogelijke premie. Wij streven ernaar dat u bij Groene Verzekering altijd het goedkoopste aanbod vindt. Klap / United Insurance is een gedeponeerde handelsnaam van Klap b.v. makelaars in assurantiën sinds 1854. Klap b.v. doet uitsluitend zaken met bekende en solvabele Nederlandse verzekeringsmaatschappijen.

Groene Verzekering onderscheidt zich van de vele vergelijkingssites door voor u al de beste keuze te hebben gemaakt. Daarom bent u altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor hoeft u niet zelf op zoek naar de bomen in het bos en op te passen voor de kleine lettertjes. Dat heeft ons team van specialisten immers al voor u uitgezocht.

Execution Only

Bij Groene Verzekering ontvangt u direct nadat u de gegevens voor de offerte heeft ingevuld een voorstel samen met de voorwaarden. U kunt direct hierna desgewenst de verzekering ook afsluiten en hiermee een forse besparing realiseren. Het afsluiten van de verzekering doet u rechtstreeks en online. Dit noemt men Execution Only en dat is voor consumenten die zonder advies weten welke keuze zij maken. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor uw keuze, het afsluiten en uiteindelijk het beheer van uw verzekering.

Uw belangen worden door onze deskundigheid en onafhankelijkheid gewaarborgdWaar voor je geld met een autoverzekering van Groene Verzekering

Nieuwsbrief

Geef je nu op voor de Groene Verzekering nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gehouden van het beste aanbod.


Algemeen

Autoverzekering

Hybride auto´s

Elektrische auto´s

© Copyright 2008 - 2019 Groene Verzekering is een merk van United Insurance / Klap direct ~ Deze website is 100% groen gehost!

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.

Live chat