Schade meldenKlantenserviceOver onsInloggenVeelgestelde vragen
Groene Verzekering home

Dé groene autoverzekering voor uw Renault Fluence ZE

Aan de basis van de emissieloze Fransman staat de reguliere Renault Fluence. Dit model is de opvolger van de Mégane Sedan die niet verkrijgbaar is in Nederland. De ZE-variant zal wel in de Nederlandse showroom verschijnen. Ontvang een aanzienlijk voodeel als u nu een Groene Autoverzekering afsluit voor de Renault Fluence ZE.

premie berekenen

Om kosten te besparen zal zo veel mogelijk gebruik worden gemaakt van bestaande Fluence-componenten. Dit neemt niet weg dat bijvoorbeeld het onderstel van de elektrische Fluence net iets anders is dan standaard. De constructie van de achteras is zo aangepast dat hij de accu bij het wisselen niet in weg zit.

Ook interessant is dat u de accupakketten niet aanschaft maar huurt of least. U hoeft dan niet bang te zijn dat u ooit dure nieuwe accu's hoeft te kopen als er iets kapot gaat.

Specificaties

Auto Renault
Type Fluence ZE
Personen 5 personen
Laden 8 uur
Snelladen 30 minuten
Bereik 160 km
Topsnelheid 130 km/u

 
Waar voor je geld met een autoverzekering van Groene Verzekering

Algemeen

Autoverzekering

Hybride auto´s

Elektrische auto´s

© Copyright 2008 - 2019 Groene Verzekering is een merk van United Insurance / Klap direct ~ Deze website is 100% groen gehost!

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.

Live chat