Schade meldenKlantenserviceOver onsInloggenVeelgestelde vragen
Groene Verzekering home

Dè Groene Autoverzekering voor de Nissan Leaf

De Nissan Leaf is een elektrische auto van de Japanse autofabrikant Nissan. LEAF staat voor Leading, Environmentally friendly, Affordable, Family Car. Deze vijfdeurs hatchback heeft een actieradius van 160 kilometer en zal in 2011 op de Europese markt verschijnen. Krijg extra korting als u nu een Groene Autoverzekering afsluit voor de Nissan Leaf.

premie berekenen

De Leaf is door de onafhankelijke internationale jury van Autobest onderscheiden met de titel 'Ecobest 2010'. Ook werd de Leaf al uitgeroepen tot 'Auto van het Jaar 2011'.

Deze vriendelijke prijswinnaar is voorzien van een Lithium-ion-accu die kan worden opgeladen via twee, in de voorkant van de auto geplaatste stekkers. Één daarvan is bedoeld voor het gewone stopcontact, hiermee wordt de accu in acht uur opgeladen. De andere is bedoeld voor het snelladen. Hiermee kan de accu in dertig minuten worden geladen.

Specificaties

Auto Nissan
Type Leaf
Personen 4 personen
Laden 8 uur
Snelladen 30 min / 80%
Bereik 160 km
Topsnelheid 145 km/u

 
Waar voor je geld met een autoverzekering van Groene Verzekering

Algemeen

Autoverzekering

Hybride auto´s

Elektrische auto´s

© Copyright 2008 - 2019 Groene Verzekering is een merk van United Insurance / Klap direct ~ Deze website is 100% groen gehost!

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.

Live chat