Schade meldenKlantenserviceOver onsInloggenVeelgestelde vragen
Groene Verzekering home

Elektrische klassiekers helemaal van deze tijd

U heeft een prachtige klassieker en het rijden in een oldtimer is een feestje! Maar u heeft niet de tijd en kennis om regelmatig te sleutelen aan de vele onderdelen van uw auto en vooral de motor.

Ook vindt u het jammer dat uw oldtimer sommige steden niet binnenkomt vanwege milieubepalingen. Heeft u wel eens gedacht aan het ombouwen van uw klassieker naar een schone elektrische auto?

Electric Oldtimer.com

Logo Elektric Oldtimer.com Bij Electric Oldtimer.com bouwen ze uw oldtimer om tot een volwaardige elektrische auto, ongeacht het merk, type of bouwjaar. Elk jaar komen er kleinere, lichtere en krachtigere accu's op de markt. Uw spaart het milieu, verlaagt de rij- en onderhoudskosten aanzienlijk en u rijdt in uw favoriete stijlicoon!

Wilt u meer weten over elektrische klassiekers? Kijk dan op Electric Oldtimer.com

En wij verzekeren uw elektrische klassieker graag!

Groene Verzekering is de juiste verekering voor elektrische oldtimers. Niet alleen voor de prijs, maar ook voor de juiste dekking en voorwaarden.

premie berekenen

 
Waar voor je geld met een autoverzekering van Groene Verzekering

Algemeen

Autoverzekering

Hybride auto´s

Elektrische auto´s

© Copyright 2008 - 2020 Groene Verzekering is een merk van United Insurance / Klap direct ~ Deze website is 100% groen gehost!

Deze website maakt gebruik van Cookies. Door het gebruik te maken van onze site accepteert u de voorwaarden van onze Privacy Policy.

Live chat